GEOVINCLES S.L és una empresa especialista en sistemes d’Informació Geografica fundada per la consultora Mcrit l’any 2004 trustpharmacie.fr. Desenvolupa sistemes d’informació i gestió adequats a les necessitats del client, sigui un organisme públic o una empresa privada, realitzant projectes tan a nivell local (Ajuntaments, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona…) com internacional (EU, European Investment Bank…) Així mateix, realitza tasques de consultoria i formació en sistemes d’informació geogràfica adequats a les necessitats del client.

GEOVINCLES desenvolupa sistemes d’informació, previsió i avaluació dels transports, tant a nivell macroscòpic com de micro-simulació per a institucions catalanes, espanyoles i europees.

GEOVINCLES desenvolupa tasques d’anàlisi i integració de sistemes a partir de software comercial estàndard, aportant solucions per a la gestió de la informació i el coneixement en el si de grans institucions. També desenvolupa projectes informàtics centrats en software de gestió administrativa.

linkind
RESPONSITIVE
RESPONSITIVE
GEOLOCALITZADOR
ITNRANET
DADES

Direcció

cv_ramon_blanco

Enginyer tècnic de telecomunicacions. Director de desenvolupament de sistemes. Ha treballat en desenvolupament de les rutines originals de SIG i de xarxes des 1990. Desenvolupador del programari per a sistemes d’ajuda (basat en la tecnologia “Bridges”). Desenvolupa tasques d’analista i direcció de projectes. Ha desenvolupat els primers sistemes GIS amigables i especialitzats en la gestió de xarxes des de 1994 en el context dels treballs de realització del Pla Territorial Metropolità de Barcelona. Testejador i validador de la tecnologia Geomedia Transportation. Especialista en sistemes d’informació geogràfica com ara tecnologia Geomedia d’Intergraph, ArcGIS d’ESRI, Microstation, TransCAD i VISSIM entre d’altres.

Exerceix el càrrec de Director de desenvolupaments de sistemes.
És Professor – col·laborador en treballs fi de carrera per la Universitat Oberta de Catalunya.

staff_jaume

Jaume és Enginyer Informàtic per a la Universitat Politècnica de Catalunya. Té àmplia experiència desenvolupant models de simulació, especialista en Java, php, python, Visual C++ i Visual Basic. Desenvolupador d’aplicatius avançats de simulació interactiva per Internet.

Treballa en l’administració i gestió de servidors web Apache i bases de dades MySQL i PostgreSQL

Del 2004 i 2010 va ser tutor de recerca de batxillerat mitjançant el “canalrecerca” de la Fundació Ersília.

Del 2011 i 2013 va ser professor de “programació web” a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Ha participat en diversos màsters de la UPC com a professor de tallers de pràctiques, i participa activament des de la fundació Ersília en la promoció de la recerca i l’interdisciplinarietat en l’educació secundària i batxillerat.

Adreça:

c/ Salvador Espriu 83, baixos,
08005 Barcelona
t. 34 932 250 313
info@geovincles.com